NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS

nyugdijbiztositas-dalasa

Több felmérés is alátámasztja, hogy míg a magyarok jelentős része gondoskodik gyermekei jövőjének megalapozásáról, addig saját nyugdíjas korukról hajlamosak megfeledkezni. Meg kell jegyezni azonban, hogy csak akkor tudunk gyermekeink támogatásáról gondoskodni, ha magunk is stabil anyagi alapokon állunk.

A nyugodt, pihenéssel és élményekkel teli nyugdíjas évek tervezésekor a majdani állami nyugdíjat érdemes saját megtakarítással kiegészíteni az időskori anyagi biztonság megalapozása érdekében nyugdíjbiztosítást kötni.

Életbiztosítási védelmet is nyújtó nyugdíj megtakarítási formáink az Ön igényeihez alkalmazkodva segítik ennek a biztonságnak az elérésében.

Minél korábban indítja el biztosítását, várhatóan annál nagyobb összeggel egészítheti ki majdani nyugdíját. A biztosítást egészen 60 éves koráig megkötheti, kihasználva az adó visszatérítés lehetőségét.

Hogy ez mit jelent a gyakorlatban?

A nyugdíjbiztosítások után évi  20% adójóváírást vehet igénybe, mellyel maximum évi 130 000,- Ft-tal növelheti megtakarítását.

További extra jövedelemre tehet szert, ha a rendszeres nyugdíj megtakarításai mellett plusz összeget utal nyugdíjbiztosítására, mellyel nem csak leendő nyugdíját egészítheti ki, hanem az adójóváírás összegét is növelheti.

Az nyugdíjbiztosítás választható hagyományos-, vagy befektetési egységekhez kötött megtakarítási formában is.

Amennyiben kiterjedtebb biztosítási védelmet szeretne, nyugdíjbiztosítása kiegészítő biztosításokkal bővíthető az Ön igényei szerint.

Keressen minket és kérje biztosítási szakértőink nyugdíjbiztosítási ajánlatát!

Nyugdíjbiztosítás ingyenes ajánlatkérés

  Név (kötelező):

  E-mail cím (kötelező):

  Telefonszám (kötelező):

  Melyik városban él jelenleg?(kötelező):

  A biztosított(ak) születési ideje (év, hó, nap) (kötelező):

  Foglalkozása:

  Kérdések, megjegyzések:

  A kalkuláció során az általam megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok (jelen nyilatkozatom visszavonásáig).
  Az Adatkezelési tájékoztató elolvastam és elfogadom.
  Adatkezelési tájékoztató